Metro otvara treći distributivni centar u Beogradu

Bez autora
Jun 09 2011

Kompanija "Metro keš end keri Srbija" otvoriće 16. juna treći distributivni centar u Beogradu, u koji je uložen 21 milion evra, što je jedna od najznačajnijih investicija kompanije u Beogradu i Srbiji ove godine. Treći distributivni centar u beogradskom naselju Vidikovac prostire se na površini od 13.500 kvadratnih metara i u njemu će biti oko 240 zaposlenih. Taj objekat na Ibarskoj magistrali biće namenjen profesionalnim kupcima ugostiteljima, trgovcima, preduzetnicima i kompanijama. Uključujući ovu investiciju, kompanija "Metro keš end keri" do sada je uložila 141 milion evra u Srbiju i otvorila više od 1.600 radnih mesta u zemlji. Privrednicima Srbije na raspolaganju su danas tri distributivna centra u Beogradu i po jedan u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Subotici, kao i METRO po meri" veleprodajni objekti u Šapcu i Užicu prilagođeni potrebama profesionalnih kupaca u gradovima sa manjim brojem stanovnika.

Metro otvara treći distributivni centar u BeograduKompanija "Metro keš end keri Srbija" otvoriće 16. juna treći distributivni centar u Beogradu, u koji je uložen 21 milion evra, što je jedna od najznačajnijih investicija kompanije u Beogradu i Srbiji ove godine.

Treći distributivni centar u beogradskom naselju Vidikovac prostire se na površini od 13.500 kvadratnih metara i u njemu će biti oko 240 zaposlenih, navedeno je u današnjem saopštenju kompanije.

Taj objekat na Ibarskoj magistrali biće namenjen profesionalnim kupcima ugostiteljima, trgovcima, preduzetnicima i kompanijama.

Uključujući ovu investiciju, kompanija "Metro keš end keri" do sada je uložila 141 milion evra u Srbiju i otvorila više od 1.600 radnih mesta u zemlji.

Privrednicima Srbije na raspolaganju su danas tri distributivna centra u Beogradu i po jedan u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Subotici, kao i METRO po meri" veleprodajni objekti u Šapcu i Užicu prilagođeni potrebama profesionalnih kupaca u gradovima sa manjim brojem stanovnika.

"Metro keš end keri Srbija" započeo je sa poslovanjem početkom 2005. godine.

"Metro keš end keri" prisutan je u 30 zemalja sa oko 680 distributivnih centara i više od 100.000 zaposlenih širom sveta. Kompanija je u 2010 ostvarila prodaju u iznosu od oko 31 milijarde evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik